Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رسایی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با تاکید بر جایگاه و اهمیت جشنواره مردمی فیلم عمار، اظهار داشت: جشنواره عمار با یک هدف و بر اساس اصولی شکل گرفت و هدف و اصول آن این بود که مطالبه گر آرمان های انقلاب و حقوق مردم باشد.

وی ادامه داد: رسالت و ماهیت جشنواره عمار این بود که بدون لکنت و با صراحت جلو برود، به ویژه بعد از فتنه و کودتای سال ۸۸؛‌ در تمام این سالها جشنواره عمار توانسته است که در این مسیر باقی بماند و سال به سال بر غنا و ریشه خود اضافه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده اسبق تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند روبه رشد جشنواره مردمی فیلم عمار خاطرنشان کرد: عمار در طی دوازده دوره‌ای که برگزار شد، موفق گردید تا کم کم به یک حرکت فرهنگی در داخل کشور بدل شود که تاثیرگذاری خود را داشته باشد.

مولف کتاب آغاز یک پایان (۱۳۸۱) تصریح کرد: کشف استعدادها طی این سالها یکی از وظایف جشنواره عمار بود که به خوبی در این زمینه موفق شده و توانسته است که این استعدادها را پیدا و معرفی کند.

وی افزود:‌ برخی از این استعدادها امروز آثار بهتر و غنی تری را در سطوح بالاتر عرضه می کنند و در مجموع، این جشنواره، رویداد موفقی بوده است.

«عمار» جشنواره‌ای به غایت مردمی بوده است

رسایی در پاسخ به این پرسش که مردمی بودن جشنواره عمار را چگونه ارزیابی می‌کند، تصریح کرد: جشنواره هم در اکران هم در برگزاری مراسم تاجایی که توانسته مردمی بوده است و شاید هیچ کدام از جشنواره های ما تا به این اندازه مردمی نبوده اند.

وی ادامه داد:‌ ما جشنواره ای مردمی به شکلی که عمار اعلام موجودیت کرده و بالیده است را در این سالها نداشته ایم.

نویسنده کتاب بازی ترور (۱۳۸۰) با تاکید بر نیاز حمایت‌های دولتی از رویدادهای فرهنگی یادآور شد: طبیعی است که رویکرد دولت ها و کمکی که می توانند به برگزاری و حمایت از این جشنواره داشته باشند، می تواند به غنای آن یاری رساند.

وی اظهار داشت: انتظار از دولت حاضر این است که حمایت ها از این جشنواره بتواند بهتر از گذشته انجام شود و به رشد آن کمک برساند.

جشنواره مردمی فیلم عمار رویدادی سینمایی است که دی ماه هر سال برگزار می‌شود و دوازدهمین دوره این جشنواره روز گذشته با برگزاری آیین افتتاحیه در حوزه هنری آغاز به کار کرد.

برنامه اکران آثار دوازدهمین جشنواره فیلم عمار، از امروز ۱۹ دی‌ماه تا ۲۳ دی‌ماه در سینما فلسطین تهران و شهرستان‌ها برقرار است. 

برچسب‌ها حمید رسایی سینمای ایران جشنواره مردمی فیلم عمار جشنواره فیلم عمار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمید رسایی سینمای ایران جشنواره مردمی فیلم عمار حمید رسایی سینمای ایران جشنواره مردمی فیلم عمار جشنواره فیلم عمار جشنواره مردمی فیلم عمار جشنواره عمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است

محمد رادمهر فرماندار ویژه شهرستان میناب در حاشیه برگزاری آئین روز شوراها در بخش سندرک در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یکی از ابعاد مهم جمهوری اسلامی ایران، شوراها هستند، شوراهایی که قانون اساسی برای تمام سطوح آن را دیده است.

وی افزود: کشور در سطح کلان دارای شوراهای عالی بسیاری است تا تصمیمات مهم ملی از حوزه امنیتی گرفته تا مباحث مرتبط با حوزه تقنین بر اساس خرد جمعی گرفته شود.

معاون استاندار هرمزگان و سرپرست فرمانداری ویژه میناب، عنوان‌کرد: مجالس کشور، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شوراهای استان‌ها، شوراهای شهری و روستایی و حتی هیأت دولت و کارگروه‌های تخصصی استانی بر اساس شورا بودن و خرد جمعی اداره می‌شوند و این از افتخار نظام اسلامی است.

رادمهر تأکید کرد: هنر انقلاب اسلامی این است که در تمام سطوح اعم از شهرها، بخش‌ها و روستاها کار را به دست خود مردم سپرده است و مردم با انتخاب نماینده اراده خود را بر امور حاکم می‌کنند.

وی افزود: در نظام اسلامی گره‌گشایی از کار مردم در اولویت کار مدیران قرار دارد و شوراها و منصوبین شوراها از آن جایی که به نمایندگی از مردم در مرکز تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی قرار گرفته‌اند باید اهتمام و مواظبت بیشتری در انجام وظایف محموله داشته باشند و کارها را به احسن وجه پیگیری کنند.

فرماندار ویژه میناب عنوان‌کرد: شوراها حلقه وصل مردم با ارکان حاکمیت هستند و پیوند حاکمیت با مردم را تکامل بخشیده و قوی‌تر می‌شوند؛ انقلاب اسلامی ایران به عنوان انقلابی مردمی با این ساختار مردم را در تصمیم‌گیری‌ها صاحب نظر قرار داد چرا که برای جامعه پر تراکمی مانند ایران امکان نظر خواهی از تک تک مردم وجود ندارد و مردم بایستی از این طریق اراده خود را به نمایش بگذارند.

رادمهر در پایان خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم از بدو آغاز به کار افزایش نقش مردم در تصمیم‌گیری‌ها را در اولویت کار خود قرار داده است و سعی کرده حلقه‌های وصل با مردم را تقویت کند، امر مقام معظم در نامگذاری سال و تأکید بر روی مسئله مردمی‌سازی ضمن اینکه تائیدی بر مشی دولت بود تلاش در حوزه مردمی‌سازی را جدی‌تر کرده است.

وی تاکیدکرد: در مجموعه اداری شهرستان میناب، از همه شوراها حمایت خواهیم کرد تا بتوانند مردمی‌سازی را بیش از پیش دنبال کنند از این رو افزایش مشارکت مردم در ابعاد و ساختارهای مختلف جامعه اولویت کارمان در تعامل با شوراها قرار گرفته است تا نشاط در روستاها و شهرهای شهرستان میناب افزایش یابد.

کد خبر 6088919

دیگر خبرها

  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • دهه هشتادی ها شهردار محلات رفسنجان شدند
  • اختتامیه جشنواره هنر انقلاب در یاسوج
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • برگزاری اجتماع مردمی صادقیون
  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است